Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učenci, cenjeni starši, drage sodelavke in sodelavci,

z veseljem vas pozdravljam ob začetku novega šolskega leta. Po poletnih počitnicah, polnih dogodivščin in brezskrbnosti, je čas, da ponovno odpremo vrata šole, ki bo v naslednjih mesecih postala prostor za nova znanja, izzive in prijateljstva.

Za nekatere med vami je to prvi korak v novo okolje, za druge pa je to nadaljevanje poti, na kateri boste nadaljevali s svojo rastjo, znanjem in izkušnjami, ki bodo gradile vašo prihodnost.

Naša šola ni le prostor za pridobivanje znanja, ampak je tudi skupnost, kjer se učimo sodelovanja, spoštovanja in odgovornosti. Vsak od vas prispeva svoj del k tej skupnosti, in verjamem, da bomo tudi v letošnjem letu skupaj ustvarili okolje, kjer se bomo vsi počutili varne, sprejete in motivirane za učenje.

Dragi učenci, naj bo to leto polno znanja, raziskovanja, medsebojne podpore in prijateljstva. Letos bodo učitelji  še posebno pozornost namenili vašemu opravljanju domačih nalog, saj domače naloge niso zgolj obveznost, ki vam jo učitelji naložimo, ampak imajo globlji pomen za vaše izobraževanje. Zato vas spodbujam, da domače naloge jemljete resno. Učitelji smo tukaj, da vas podpiramo, vendar pa je končni rezultat v veliki meri odvisen od vaše zavzetosti in truda.

Starši, hvala vam za zaupanje, da lahko spremljamo vaše otroke na njihovi poti. Vaša podpora in sodelovanje sta neprecenljiva ter temelj napredka vsakega učenca.

Naj bo torej to leto uspešno, navdihujoče in polno lepih trenutkov za vse nas. Skupaj z vami se veselim vseh izzivov in priložnosti, ki jih prinaša novo šolsko leto.

Srečno vsem!

Vaša ravnateljica

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 31)
Dostopnost